Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συναντά τους γιατρούς ο Χατζηπαντέλας για να αποτραπεί η απεργία

Offsite Team -
28.09.2021 - 10:42

Συναντά τους γιατρούς ο Χατζηπαντέλας για να αποτραπεί η απεργία

«Δεν ανέμενα την απεργία ενώ έχουμε τόσα προβλήματα» - Βλέπει τους γιατρούς στις 4 - Τι είπε ο υπ.Υγείας στην Digital Tv

Συνάντηση με τους γιατρούς θα έχει το απόγευμα σήμερα ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η αυριανή απεργία που εξήγγειλαν.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ήταν το πρωί της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή της Digital Tv, «Offsite on air».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σχολιάζοντας την απόφαση των γιατρών να προχωρήσουν σε απεργία, δήλωσε πως «τη στιγμή που έχουμε τόσα προβλήματα στο σύστημα υγείας και στα κρατικά νοσηλευτήρια, προσωπικά δεν ανέμενα να υπάρξει αυτή η απεργία». 

Παράλληλα ο κ. Χατζηπαντέλας, αποκάλυψε πως έχει ήδη διευθετηθεί συνάντηση με τους γιατρούς, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00.

Ερωτηθείς ο κ. Χατζηπαντέλας εάν θα προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες ώστε να αποτραπεί η απεργία αύριο, ανέφερε πως ο ρόλος του υπουργείου Υγείας είναι να παρεμβαίνει όπου υπάρχουν προβλήματα και να δίνει λύσεις. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

«Έχουμε ένα πρόγραμμα και θα δοθούν λύσεις και με τον α’ και με τον β’ τρόπο».

Συνεχίζοντας ο κ. Χατζηπαντέλας σε σχέση με την επέκταση των ωραρίων στα δημόσια νοσηλευτήρια δήλωσε πως «στόχος είναι πάντοτε να εξυπηρετούμε τους πολίτες όσο το καλύτερο». 

Καταληκτικά ο υπουργός Υγείας, τόνισε πως θα τοποθετηθεί μετά την συνάντηση που θα έχει με τους γιατρούς και τον ΟΚΥπΥ και αφού ακούσει τις θέσεις τους. 

Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Offsite on air» ο υπουργός Υγείας

 

Home