Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τι SMS στέλνεις για να πας κυνήγι - Λεπτομέρειες (ΕΝΤΥΠΟ)

Offsite Team -
09.01.2021 - 15:03

Τι SMS στέλνεις για να πας κυνήγι - Λεπτομέρειες (ΕΝΤΥΠΟ)

Thumbnail
Οι κυνηγοί πρέπει να έχουν ανανεωμένες τις σχετικές άδειες

Η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας ενημερώνει τους κυνηγούς, ότι όλες οι δραστηριότητες που επιτρέπονται μέσω ανανεωμένων αδειών κυνηγίου (κυνήγι και εκπαίδευση κυνηγετικών σκύλων), επιτρέπονται υπό τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

>>> Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητο; Η απάντηση Υπ.Υγείας

 

>>> Σε υπεραγορά και φούρνο χωρίς sms αν φεύγεις από την δουλειά

1. Η διακίνηση επιτρέπεται μετά τις 05:00, με αποστολή γραπτού μηνύματος (sms), για φυσική άθληση (επιλογή του άριθμού 6), στον αριθμό 8998.

Στέλνεις δηλαδή: 6 κενό ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κενό ΤΑΧ.ΚΩΔΙΚΑΣ 

π.χ.   6 123456 7777

2. Επιτρέπονται οι δραστηριότητες κυνηγίου, σε άλλη επαρχία, από την επαρχία του χώρου διαμονής του κυνηγού, για εύλογο χρονικό διάστημα, το αργότερο μέχρι τη δύση του ηλίου. Με τη λήξη της δραστηριότητας και πριν την αναχώρηση για επιστροφή́ του στο χώρο διαμονής του, ο κυνηγός θα αποστέλλει δεύτερο μήνυμα sms (επιλογή αριθμός 6). Σημειώνεται ότι η μετακίνηση μετά τις 21:00 απαγορεύεται.

>>> LOCKDOWN: Τι ισχύει για την βόλτα του σκύλου (Λεπτομέρειες)

3. Οι δραστηριότητες κυνηγίου, εντός της επαρχίας του χώρου διαμονής του κυνηγού́ θα γίνονται με αποστολή μηνύματος sms για φυσική́ άθληση (επιλογή του άρθρου 6), που ισχύει για περίοδο τριών ωρών. Πριν τη λήξη της περιόδου αυτής ο κυνηγός μπορεί, εάν το επιθυμεί, να στείλει δεύτερο μήνυμα sms, οπότε μπορεί να συνεχίσει τη δραστηριότητά του για άλλες τρεις ώρες. Νοείται, πως ο χρόνος μετάβασης προς και από το χώρο κυνηγίου, περιλαμβάνεται στο συνολικό διαθέσιμο χρόνο.

>>> Διάταγμα: Χωρίς SMS για άσκηση κοντά στο σπίτι σας

4. Άτομα άνω των 65 ετών δύνανται να παρουσιάσουν έγγραφη δήλωση κατ΄ εξαίρεση μετακίνησης, υπό την προϋπόθεση ότι η κατ΄ εξαίρεση μετακίνησή τους δεν υπερβαίνει συνολικά τις δύο μετακινήσεις ημερησίως.

Το έντυπο διακίνησης για άτομα μόνο άνω των 65 (Επιλογή 6 για κυνήγι)

ε

5. Κατά τη μετακίνηση των κυνηγών, εντός των μεταφορικών μέσων, θα πρέπει να τηρούνται όλες οι πρόνοιες του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματος (Αρ. 2) του 2021.

6. Οι συναθροίσεις πέραν των δύο προσώπων, απαγορεύονται σύμφωνα με το περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ. 2) του 2021.

7. Κατά τους ελέγχους που θα διεξάγονται, οι κυνηγοί θα πρέπει να υποδεικνύουν το μήνυμα που έχουν στείλει, την ταυτότητα τους καθώς και την ανανεωμένη άδεια κυνηγίου τους.

8. Όλα τα πιο πάνω ισχύουν μόνο για τις κυνηγετικές δραστηριότητες νοουμένου ότι ο κυνηγός έχει ανανεωμένες τις σχετικές άδειες.

Home