Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

H Digital Tree υιοθετεί ιδέες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας

Offsite Team
- 27.09.2019

H Digital Tree υιοθετεί ιδέες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας

Thumbnail
Συνεργασία Digital Tree με Life Changing Ideas του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining

H Digital Tree, ως καινοτόμος online publisher, στρατηγικά συνεργάζεται με οργανισμούς, και συμμετέχει σε ενέργειες οι οποίες προάγουν την εξέλιξη, την καινοτομία και την εξάπλωση ιδεών.

Η  Life Changing Ideas αποτελεί σειρά ομιλιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining αποτελούμενη από επτά εμπνευσμένες ομιλίες από διάσημους ομιλητές που προέρχονται από τον κόσμο του management, της χρηματοδότησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της πολιτικής, της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και της επιστήμης και οι οποίοι έχουν επιφέρει αλλαγές με το έργο και τις ιδέες τους. Οι  ομιλητές μοιράζονται τις εμπειρίες της επαγγελματικής τους ζωής και δίνουν έμπνευση κάθε φορά σε ένα ευρύ  ακροατήριο στην Κύπρο, μέσα από δυναμικές και διαδραστικές ομιλίες, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να υποβάλουν ερωτήσεις. 

“Η Digital Tree δεν θα μπορούσε να μην αγκαλιάσει αυτή την ενέργεια η οποία συνάδει απόλυτα με την κουλτούρα μας, το προφίλ μας και τους αναγνώστες μας”, δήλωσε η Ξένια Ξενοφώντος, Director Media Relations της εταιρείας. “Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τους ανθρώπους του πάει χρόνια πίσω συνεπώς αυτό αποτελεί μια φυσική συνέχεια της σχέσης αυτής. Με την Μάρω Φτελλέχα, Συντονίστρια της πρωτοβουλίας, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και μας συνδέει το πάθος για νέες περιπέτειες και η επιθυμία να φέρουμε στην Κύπρο ιδέες, ανθρώπους, projects τα οποία μπορούν να συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην έμπνευση όσων το επιθυμούν”. 

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, η Μάρω Φτελλέχα δήλωσε: “Θελήσαμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία με την Digital Tree, έχοντας κατά νου τον παρόμοιο τρόπο σκέψης μας πάνω σε τρέχοντα θέματα που απασχολούν την τοπική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.  Μαζί, καλούμε τα στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και όσους νοιάζονται για την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη και αποζητούν να ανανεώσουν τη σκέψη τους με νέες ιδέες, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους για να αφουγκραστούν τις ιδέες σπουδαίων ομιλητών, σε μία πολλά υποσχόμενη εμπειρία!”

Περισσότερα για το Life Changing Ideas στο βίντεο που ακολουθεί:

Η σειρά προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και ιδέες ιδιαίτερα χρήσιμες για στελέχη εταιρειών. Οι επί σκηνής ομιλίες εμβληματικών ατόμων από τον διεθνή κόσμο του business, τα οποία μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους πάνω στα πιο καυτά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις σήμερα, αποτελούν πηγή έμπνευσης με τις ιδέες και τα παραδείγματα που αναπτύσσουν. Προπαντός, μας παρακινούν να σκεφτούμε έξυπνα, ανατρεπτικά και να αναλάβουμε δράση για αλλαγή.

Home