Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι δυστυχισμένοι μαθητές & οι παντογνώστες κομματικοί

Offsite Team
- 30.01.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι δυστυχισμένοι μαθητές & οι παντογνώστες κομματικοί

Thumbnail
Εφαρμόστηκαν τα τετράμηνα χωρίς σεισμούς, καταποντισμούς όπως προανήγγειλαν
  • Αποδεδειγμένα και στην βάση ερευνών οι μαθητές μας έχουν τις χειρότερες επιδόσεις. Οπόταν κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Όλοι το αναγνωρίζουν, αλλά οι εμπλεκόμενοι το αποφεύγουν και οι συνήθεις ύποπτοι που φρενάρουν τα πάντα ( διάβαζε κόμματα) παρακωλύουν κάθε εισήγηση και κάθε καινοτόμα ιδέα, έτσι ώστε να μην χάσουν την πελατεία των εκπαιδευτικών που είναι και μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων.

     

  • Έτσι και διεθνής οργανισμός που διενήργησε σχετική έρευνα την οποία παρέδωσε στο Υπουργείο Παιδείας, αλλά το σύστημα που περιγράψαμε , έδρασε άμεσα , σε μια προσπάθεια να πνίξει την όποια καινούρια προοπτική. Βλέπετε , έχουν καλά αντανακλαστικά και εξάλλου αυτή είναι και η δουλειά τους. Να φοβίζουν τους εκπαιδευτικούς , να ενσπείρουν καινά δαιμόνια ώστε να δημιουργήσουν κλίμα απόρριψης.

     
  • Όμως τι λέει η έρευνα . Ότι οι μαθητές μας είναι οι τρίτοι πιο δυστυχισμένοι που φοιτούν στα χειρότερα σχολεία. Προφανώς , τα αποτελέσματα δεν ενδιαφέρουν όσους αντιδρούν έντονα και φωνασκούν άσκοπα, που και πάλι προσπαθούν να δημιουργήσουν προπέτασμα καπνού. 

     

  • Η ΟΕΛΜΕΚ αντί να πρωτοστατεί σε αλλαγές στην παιδεία, εκφράζει ήδη αντιρρήσεις , ενώ την σιγοντάρουν τα κόμματα Τα οποία ( κόμματα) χρειάζεται να κάνουν αυτοκριτική γιατί δεν συνέβαλαν για να ορθοποδήσει η παιδεία του τόπου, αλλά την οδήγησαν στην κατολίσθηση, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα αποτελέσματα, αντιδρούν και με στόμφο , επιδεικνύοντας και στιλ…παντογνώστη. Κι όλα αυτά περί δημοψηφισμάτων των μαθητών είναι απότοκο της κομματικής εμπλοκής και καθοδήγησης.
     
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά εφαρμόστηκαν τα τετράμηνα και δεν έγινε κανένας σεισμός, καταποντισμός στην παιδεία όπως προανήγγειλαν κάποιες εκπαιδευτικές οργανώσεις , κόμματα και λοιποί πολιτικάντηδες. Έτσι επειδή ξεχνούμε εύκολα… 
Home