Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιστολή Προδρόμου προς ΔΗΣΥ: Ερευνήστε για τους τραμπούκους

Offsite Team -
14.03.2023

Επιστολή Προδρόμου προς ΔΗΣΥ: Ερευνήστε για τους τραμπούκους

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 12/3/2023)

Απαντήσεις ψάχνει ο πρώην Υπουργός Παιδείας και στέλεχος του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση έξω από την αίθουσα της συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, ημέρα δηλαδή που αποφάσιζε το Σώμα για το πώς θα διαχειριστεί η Πινδάρου την δεύτερη Κυριακή των Εκλογών. 

Ο Πρόδρομος απέστειλε επιστολή σε όλη την ηγεσία του ΔΗΣΥ (Αβέρωφ, Χάρη, Τορναρίτη, Αννίτα, Δίπλαρο και Γεωργίου) όπου τους καλεί να διερευνήσουν το συμβάν και να δώσουν απαντήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πρόδρομος ήταν ένας εξ αυτών που υποστήριξαν πως ο ΔΗΣΥ δεν πρέπει να υποστηρίξει τον υποψήφιο που υποστηριζόταν από το ΑΚΕΛ και με την έξοδο του από την αίθουσα δέχτηκε λεκτική επίθεση καθώς και χειρονομίες από πλευράς νεαρών Συναγερμικών που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα και γιουχάιζαν όσα Στελέχη τοποθετούνταν υπέρ της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη.  

Να πούμε επίσης ότι ο Πρόδρομος ήταν και πάλι στο μάτι του κυκλώνα και το 2004 όταν ο ΔΗΣΥ αποφάσιζε για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ με το Σχέδιο Ανάν, με τον πρώτο να τάσσεται υπέρ του ΟΧΙ. 

Και τότε πάλι δέχτηκε γιουχάισμα και αυτός και όσοι τάχθηκαν υπέρ του ΟΧΙ στο ΔΗΣΥ από τους τότε τραμπούκους. 

Home