Και Υπουργείο ή άλλο πόστο στο deal…

Και Υπουργείο ή άλλο πόστο στο deal…

Παίζει Υπουργείο ή άλλο πόστο (πιο μετά) για τους 5…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 2/8)

Η ΔΗΠΑ ως γνωστόν λειτουργεί ως ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ του ΝΙΚΑΡΟΥ. 

Άλλωστε αυτός τους συντηρεί και από αυτόν αντλούν δύναμη, αφού τους αφήνει κάμποσα στελέχη σε διάφορα ισχυρά πόστα και απ’ εκεί μπορούν να «κανονίζουν» τους ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΙΚΟΥΣ και άλλους ΔΗΚΟικούς που επιθυμούν να «μεταπηδήσουν» στην ΔΗΠΑ. 

>>> Διαβάστε σχετικά: Πάνε στον Κάρογιαν οι 5

Ο ΕΦΕΤΗΣ λοιπόν πληροφορείται πως κατά το DEAL των πέντε με την ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝτους αφέθηκε να νοηθεί πως στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να εκλεγούν στην Βουλή, τότε «ο ΘΕΟΣ (βλέπε ΝΙΚΑΡΟ) είναι Μεγάλος», και να μην ανησυχούν ότι θα βρεθούν εκτός πολιτικής σκηνής. 

Για παράδειγμα ο ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ως πρώην Αξιωματικός της ΕΦ, μπορεί να αξιοποιηθεί, λέμε τώρα, ως ΥΠΑΜ, αφού κλείσει το 18μηνο ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ. 

Ο ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣλόγου χάρη, θα μπορούσε αν δεν εκλεγεί Βουλευτής τον Μάιο του 2021, να διεκδικήσει «με αξιώσεις και υποστήριξη» τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Και ούτω καθεξής. 

Για να εξηγούμαστε όμως: Αυτά ΔΕΝ κλείδωσαν. Εγώ σας μεταφέρω το παρασκήνιο και το τι αφέθηκε να νοηθεί στους πέντε, ώστε να κάνουν το βήμα και να αποχωρήσουν από το ΔΗΚΟ. 

Λοιπόν. Σας είπα ήδη πολλά και ίσως εκθέσω και τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον ΕΦΕΤΗ, οπόταν δεν θα πω άλλα…promise!!!!

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home