Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΚΥΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ: Φάρος Πολιτικού Ήθους

Offsite Team -
05.12.2022 - 16:00

ΚΥΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ: Φάρος Πολιτικού Ήθους

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 5/12/2022)

Στο πολιτικό ήθος του καταξιωμένου Νομικού και πολιτικού Κύπρου Χρυσοστομίδη αναφέρθηκαν οι Δημοσιογράφοι Π. Τσαγγάρης και Α. Παράσχος.

Στην εκπομπή της Πέμπτης (1/12) οι δύο αναφερόμενοι στον θάνατο (1/12) του Κύπρου Χρυσοστομίδη τόνισαν την πολιτική ευθιξία που τον διέκρινε αφού ήταν ο μόνος πολιτικός που παραιτήθηκε από την θέση του υπουργού χωρίς να έχει άμεση ευθύνη. 

Συγκεκριμένα ο Π. Τσαγγάρης ανέφερε ότι στιγμάτισε την πολιτική ζωή του τόπου με θετικό πρόσημο καθώς ως υπουργός Δικαιοσύνης υπήρξε απόδραση ισοβίτη με τον Κ. Χρυσοστομίδη να προχωρά σε μια ενέργεια που δεν έχουμε ξανά δει μέχρι σήμερα από πολιτικούς αφού παραιτήθηκε για λόγους πολιτικής ευθιξίας αν και δεν έφερε άμεσα ευθύνη.

>>> ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ <<<

Παράλληλα ο Ανδρέας Παράσχος σημείωσε ότι ο Κύπρος Χρυσοστομίδης είχε βρετανική αντίληψη της πολιτικής και δεν δεχόταν να γίνει κάτι στο υπουργείο του και να ρίξει την ευθύνη σε άλλο χωρίς να επωμιστεί ο ίδιος το μέρος ευθύνης που του αναλογούσε, σημειώνοντας ότι έχει αφήσει θετικό πρόσημο στην πολιτική.

Home