Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μα το αρφούι πότε θα αποφασίσει;

Offsite Team -
25.09.2022 - 06:28

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μα το αρφούι πότε θα αποφασίσει;

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Με αυτό το κείμενο του ΕΦΕΤΗ ενοχλήθηκε ο Νίκος

1

Γράφει Ο ΕΦΕΤΗΣ και μπέρτεψε ο Τσαγγάρης, αλλά καλά να πάθει μιας και έχει την ευθύνη των Sites. Έτσι είναι τα πράγματα. 

Και Ο ΕΦΕΤΗΣ επειδή πολλοί διερωτάστε ΠΟΙΟΣ τελικά είναι, εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται να το πούμε. Η Offsite έχει Δ/ντη Ειδήσεων (τράβα Τσαγγάρη) αλλά και Κατά Νόμο Υπεύθυνο, τον Theo Midletton (βούρα Θεόδωρε να σβήννεις φωτιές – αλλά κι’ εσύ καλά να πάθεις διότι ενώ γλύτωσες από τον Δικηγορικό κόσμο, πήγες και έμπλεξες με τον Πολιτικό και Δημοσιογραφικό κόσμο. Κάποιος θα έλεγε, γλύτωσες που τους πελλούς και πήγες στους μισόπελλους).  

Και αυτά τα γράφω διότι είδα κάποια Σχόλια ότι τα ανώνυμα accounts στα Social είναι σαν τις Στήλες με Ψευδώνυμο των ΜΜΕ, κάτι βεβαίως που δεν ισχύει αφού στα ΜΜΕ ξέρουν όλοι τα φυσικά πρόσωπα που είναι υπεύθυνα ανεξαρτήτως αν είναι αυτοί οι συντάκτες ή όχι του όποιου ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ θέματος ή του όποιου θέματος με Ψευδώνυμο. Συνεπώς φέρουν και την ευθύνη. Να πούμε επίσης πως κάποια ΜΜΕ δεν επιτρέπουν τα ψευδώνυμα (αλλά μόνο αρχικά του Συντάκτη) άλλα ΜΜΕ τα επιτρέπουν. Είναι θέμα προσέγγισης. 

Όπως και να έχει. Το επίμαχο όμως μήνυμα του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ αφορούσε ένα θέμα του ΕΦΕΤΗ με τίτλο: «Κασουλίδης: Σύνελθε Νίκο, σύνελθε» και ήταν του περασμένου Ιανουαρίου (23/1/22)

Όπως και να έχει Ο ΕΦΕΤΗΣ θεωρεί ορθή πράξη από πλευράς ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να απολογηθεί προσωπικά και να αποδεχτεί μάλιστα να δημοσιοποιηθεί η απολογία του αλλά ΝΙΚΟ πρέπει να υπάρξει και δημοσία τοποθέτησή σου για όλο αυτό το μπάχαλο με τις συνομιλίες σου που αφορούν μέχρι σήμερα 4 δημοσιογράφους και αρκετά άλλα πρόσωπα, κυρίως πολιτικούς.

Η τελευταία παράσταση Νίκαρου στον ΟΗΕ ως ΠτΔ

ΩΨΑΔΔςςΑΔΑς

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ μας, έκανε την τελευταία του ομιλία ως Πρόεδρος της Μπανανίας από το Βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Το 10ήμερο ετήσιο ταξίδι προς και από τις ΗΠΑ επί μια 10ετία σερί, φτάνει στο τέλος του χωρίς πάλι το όποιο αποτέλεσμα στο Κυπριακό. 

Όπως έλεγε και ένας φίλος στον ΕΦΕΤΗ ‘κάθε πέρσι και καλύτερα’. 

Ο ίδιος βεβαίως – ο ΝΙΚΑΡΟΣ- το ξέρει και το είπε άλλωστε στην τελευταία του ομιλία στον ΟΗΕ. Είπε συγκεκριμένα: «Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς θητείας μου, μπορεί να μην ευτύχησα να δω αυτό που η μεγάλη πλειοψηφία θα επιθυμούσε: τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις του διεθνούς Οργανισμού, την επίλυση διεθνών διενέξεων και την αντιμετώπιση προκλήσεων που επηρεάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, όπως η πείνα, η φτώχεια και κλιματική αλλαγή. Μπορεί να μην ευτύχησα να δω την πατρίδα μου επανενωμένη, με τους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μου να ζουν σε συνθήκες ειρήνης, ευημερίας και σταθερότητας. Ελπίζω όμως ειλικρινά πως στη διάρκεια της ζωής μου θα μπορέσω να δω ένα καλύτερο και πιο σταθερό μέλλον για την ανθρωπότητα».

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ πάντως είπε και κάτι άλλο που νομίζω πρώτη φορά το λέει. Ότι η διχοτόμηση της Κύπρου «δυστυχώς, αυτός ήταν ο μακροχρόνιος στόχος της Τουρκίας, από το 1956». 

Κυκλοφοριακό: Συνεδρία μεσημέρι για ‘να μην τους κόψει η κίνηση’

ΦΩΣΨΔΑςΑςΑΔΔ

Μα είδατε; 

Είχαν συνεδρία στη Βουλή (Επιτροπή Μεταφορών) για το Κυκλοφοριακό και έγινε κατά τις 11 το μεσημέρι. 

Ο λόγος; ‘Μα για να μην μας κόψει η κίνηση στους δρόμους’ είπε χαμογελώντας Μέλος της Επιτροπής. 

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Μεταφορών της Βουλής συνεδριάζει πάντα μεσημέρι αφού η Βουλή μας δεν διαθέτει αρκετές αίθουσες συνεδριάσεων και ειδικά της Πέμπτες ‘γίνεται της μουρλής’ λόγω Ολομέλειας.   

   

Χορηγίες Κομμάτων: Θέλουν να τα παίρνουν μόνο από φορολογούμενους

vrscdaswdawdwa

Ο ΔΗΣΥ, λέει η ανακοίνωση, κατέθεσε Πρόταση Νόμου, μέσα από την οποία θα απαγορεύονται οι εισφορές προς τα κόμματα από τους Ιδιώτες και πλέον τα κόμματα θα συντηρούνται μόνο από την συνδρομή των μελών τους και την κρατική χορηγία. 

Αυτό όμως που ΔΕΝ μας είπαν από το ΔΗΣΥ είναι πως η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ συνεπάγεται πως είναι λεφτά των φορολογούμενων

Δηλαδή ‘θα μας τα παίρνουν κανονικά και με τον Νόμο’ για να χρηματοδοτούνται. 

Κύριοι γιατί δεν βλέπετε το Γερμανικό Μοντέλο χρηματοδότησης κομμάτων; Ή είναι πολύ πολύπλοκο για την Κύπρο; 

Ο ΔΗΣΥ, λέει η ανακοίνωση, κατέθεσε Πρόταση Νόμου, μέσα από την οποία θα απαγορεύονται οι εισφορές προς τα κόμματα από τους Ιδιώτες και πλέον τα κόμματα θα συντηρούνται μόνο από την συνδρομή των μελών τους και την κρατική χορηγία.

Αυτό όμως που ΔΕΝ μας είπαν από το ΔΗΣΥ είναι πως η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ συνεπάγεται πως είναι λεφτά των φορολογούμενων.

Δηλαδή ‘θα μας τα παίρνουν κανονικά και με τον Νόμο’ για να χρηματοδοτούνται.

Κύριοι γιατί δεν βλέπετε το Γερμανικό Μοντέλο χρηματοδότησης κομμάτων; Ή είναι πολύ πολύπλοκο για την Κύπρο;

Μα το αρφούι μου πότε θα αποφασίσει;

rfcedawdad

Έσπασε τα πλάσματα ο Μάριος Καρογιάν ή το αρφούι όπως λέγεται και στην πιάτσα. 

Αρφούι μου, πότε σκέφτεσαι να αποφασίσεις για τις Προεδρικές Εκλογές

Ο καιρός περνά, ο Αβέρωφ αγχώνεται, ο Νίκος άρχισε και αυτός να αγχώνεται, ο Μαυρογιάννης ήταν από την αρχή αγχωμένος… 

Δώσε το στίγμα της Νίκης. Αποφάσισε ποιον θα υποστηρίξεις. 

Διότι ‘το έχεις’. 

Όποιον υποστηρίξεις θα νικήσει και θα είσαι στην εξέδρα το βράδυ της δεύτερης Κυριακής, δίπλα από τον νέο Πρόεδρο. Έτσι μας έμαθες. Είναι παράδοση. Είναι δυνατόν να σπάσει η παράδοση σε αυτές τις εκλογές; 

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Offsite το αρφούι μου αναμένεται να αποφασίσει αρχές Οκτωβρίου (διαβάστε εδώ)

Home