Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τι ειπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης για τα SMS & τα fake accounts

Offsite Team -
06.10.2022 - 11:55

Τι ειπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης για τα SMS & τα fake accounts

Πώς σχολιάσε την δημιουργία fake accounts & τις γνωστές συνομιλίες - Τι είπαν Μαυρογιάννης - Αβέρωφ για το θέμα

Για το ζήτημα που προέκυψε με τα sms που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα οποία φέρεται μεταξύ άλλων ο Νίκος Χριστοδουλίδης να παροτρύνει συνεργάτη του να προχωρήσει με την δημιουργία fake accounts για να κτυπά πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και δημοσιογράφους κλήθηκε να απαντήσει ο υποψήφιος Πρόεδρος κατά την διάρκεια του Debate στην κρατική τηλεόραση. 

>>> Debate: Οι θέσεις των τριών υποψηφίων για την οικονομία

Την ίδια ώρα απάντησε και στο ερώτημα κατά πόσο υπάρχει και θέμα δική του κρίσης στην επιλογή συνεργατών.  

>>> Παρέμβαση: Ήταν ειλικρινής… 

Αρχικά ο κύριος Χριστοδουλίδης σημείωσε πως έχει πολλούς και ικανούς συνεργάτες, που βλέπει μάλιστα  κάθε μέρα. Μάλιστα ανέφερε ότι κάποιοι δεν μπορούν να εμφανιστούν, γιατί υπάρχουν και θέματα εκφοβισμών και θέματα εκβιασμών επισημαίνοντας ότι κάποιοι θεωρούν ότι σκοράρουν πολιτικά με αυτό το θέμα και δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που υπάρχουν γενικότερα για την κυπριακή κοινωνία.

Παράλληλα ο υποψήφιος Πρόεδρος ανέφερε ότι δεν θα σχολιάσει καμία ιδιωτική επικοινωνία κανενός πολίτη αυτού του τόπου. Μάλιστα άφησε να νοηθεί ότι τα μηνύματα αυτά βγήκαν στην δημοσιότητα γιατί κάποιοι δεν θέλουν να συζητούνται οι χρηματοδοτήσεις κομμάτων, οι παρακολουθήσεις αλλά και προτάσεις αντισυνταγματικές. Την ίδια ώρα επανέλαβε ότι δεν θα υποβαθμίσει τον πολιτικό λόγο γιατί κάποιοι θεωρούν ότι σκοράρουν προεκλογικά. 

>>> Αποδεχτή η απολογία Χριστοδουλίδη και: «θα έρθω στην εκπομπή»

Ζήτησαν mea culpa Αβέρωφ και Μαυρογιάννης 

Σχολιάζοντας τα διάφορα μηνύματα Χριστοδουλίδη που είδαν το φώς της δημοσιότητας ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε ότι το δικό του πολιτικό ήθος δεν του επιτρέπει να εμπλακεί σε τέτοιου είδους φαινόμενα καθώς έχει μάθει να δουλεύει  στο φως. 

Την ίδια ώρα ωστόσο ανέφερε ότι θα ήθελε να ακούσει ένα συγνώμη από τον κύριο Χριστοδουλίδη αν όντως τα μηνύματα ευσταθούν αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είτε το διαψεύδουμε είτε ζητούμε συγνώμη».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου με την σειρά του ανέφερε ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι και σημείωσε ότι δεν χρησιμοποιεί  άλλους είτε για να χτυπούν πολιτικούς του αντιπάλους ούτε να αποσυσπειρώνουν κόμματα. «Στην πολιτική συζήτηση πρέπει να κρατούμε πολιτικό επίπεδο κι αν κάτι κάνουμε λάθος το mea culpa δεν βλάπτει», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο. 

Home