Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μια πρωτοπόρα παρέλαση για την Κύπρο με «Μαγεία Χριστουγέννων»

Offsite Team
- 17.12.2021

Μια πρωτοπόρα παρέλαση για την Κύπρο με «Μαγεία Χριστουγέννων»

Οι 20 συμμετέχοντες εργάστηκαν σχεδόν ένα χρόνο για να προσφέρουν ένα χαρούμενο γιορτινό θέαμα

Γράφει η Ξένια Προδρόμου

Την εκπομπή ''Offsite on Air'' χορηγεί η Τράπεζα Κύπρου 

UPD: Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, η χριστουγεννιάτικη παρέλαση, «Η Μαγεία των Χριστουγέννων», θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους της Λευκωσίας, αύριο Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια πρωτοπόρα δράση για την Κύπρο, η χριστουγεννιάτικη παρέλαση με την ονομασία «Η Μαγεία των Χριστουγέννων», που έχει γίνει πλέον θεσμός, πραγματοποιείται για όγδοη συνεχή χρονιά, στους δρόμους της Λευκωσίας, τη Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του γνωστού Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Χορογράφου Ricardo Cuellar, με καταγωγή από την Κολομβία, και διοργανώνεται από τις RCBeautydolls, με στόχο μέσα από αυτή την ιδέα να ενωθούν οι δήμοι και οι κοινότητες Λευκωσίας.

«Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος οφείλεται στην αγάπη του Ricardo για τα Χριστούγεννα κάτι που ο κόσμος αγκάλιασε και γι’ αυτό προσπαθούμε κάθε χρόνο να είναι ακόμη καλύτερο», σημείωσε η κα. Ιωάννου.

Μάλιστα η κα. Ιωάννου εξέφρασε την ελπίδα, η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση «Η Μαγεία των Χριστουγέννων» να βγει και εκτός Λευκωσίας.

Τι θα δούμε στην παρέλαση «Η Μαγεία των Χριστουγέννων»

Οι 20 συμμετέχοντες εργάστηκαν σχεδόν ένα χρόνο για να προσφέρουν ένα χαρούμενο γιορτινό θέαμα.

Το θέαμα, ανέφερε, περιλαμβάνει υπέροχα στολισμένα αυτοκίνητα με Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, σημείωσε. Ειδικότερα το κάθε αυτοκίνητο αναλόγως της εποχής, του χρώματος και τους ύφους του αυτοκινήτου και θα μεταφέρουν τους 20 συμμετέχοντες και τις χορεύτριες που θα λάβουν μέρος. Θα υπάρχει μουσική σε όλη την διαδρομή, θα γίνουν διάφοροι σταθμοί ώστε ο κόσμος να απολαύσει θέαμα, μουσικοί και χορευτικά δρώμενα.

Λόγω της πανδημίας, κάποια πράγματα ήταν διαφορετικά φέτος όπως ότι άργησαν πολύ να λάβουν την τελική άδεια, καθώς υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις, τα τεστ που πρέπει να γίνουν, η χρήση μάσκας κλπ.

Δυστυχώς κατά την φετινή παρέλαση δεν θα μπορέσουν να συναναστραφούν τόσο πολύ με τον κόσμο, κάτι που συνηθίζετο με αποτέλεσμα ο κόσμος να γινόταν ένα μέρος της παράστασης χορεύοντας και διασκεδάζοντας, λόγω των μέτρων που πρέπει να τηρηθούν κατά της πανδημίας.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ξεκινήσουν την πομπή τους με την επίσκεψη στο Μακάριο Νοσοκομείο για να παραδώσουν δώρα, ενώ θα προσφέρουν χορευτικό θέαμα στον εξωτερικό χώρο του αυτή την φορά, λόγω της πανδημίας.

Το πρόγραμμα της παρέλασης

Η πομπή θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, από τη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στις 10.00π.μ, και μέσω της Λεωφόρου Νίκης θα αφιχθεί στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου ο Ricardo Cuellar, με τον Αγιο Βασίλη, τη Βασίλισσα των Ζαχαρωτών, τους ταράνδους και τις νεράιδες θα μοίρασουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Στις 12.00μ.μ, η πομπή θα αφιχθεί στη Λεωφόρο Τζων Κένεντυ, στο Bar Nicosia Gym & Physical fitness centre. Στη συνέχεια, μέσω της Γρίβα Διγενή, η πομπή θα αφιχθεί στη 1.30μ.μ στο Neo Plaza, Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Στις 2.30μ.μ , η πομπή θα αφιχθεί στη Λεωφόρο Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας, και στις 3 το απόγευμα στην Οδό Στασικράτους, όπου η ομάδα θα παρουσιάσει μία μαγευτική Χριστουγεννιάτικη χορογραφία.

Τελευταίος προορισμός θα είναι η Πλατεία Ελευθερίας και η Οδός Λήδρας. Η γιορτινή παρέλαση θα καταλήξει στο Pahit Ice στη Οδό Λήδρας, στις 4.30μ.μ.

Επίσης, η κα. Ιωάννου τόνισε ότι, αν οι προβλέψεις του καιρού δείξουν ότι αναμένονται βροχές την Κυριακή, τότε η παρέλαση θα μεταφερθεί για το Σάββατο, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται από τα κοινωνικά δίκτυα.

Όσοι βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα η παρέλαση «Η Μαγεία των Χριστουγέννων»

Η κα. Ιωάννου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες που εργάζονται αφιλοκερδώς με την ευγενική υποστήριξη της Λέσχης Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου και The Cyprus Classic Motorcycle Museum, University of Nicosia, Pahit Ice, Neo Plaza, Privacy Management Group και Air Control Limited και τους χορηγούς επικοινωνίας το DigitalTree, OMEGA, SuperFM, Βraincube.

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή Offsite On Air, η κα. Ιωάννου:

 

Την εκπομπή ''Offsite on Air'' χορηγεί η Τράπεζα Κύπρου 

Home