Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πίσω στο χρόνο: H μαύρη μαγεία και τα τρία φονικά στη Λεμεσό

του Έκτορα Γεωργίου -
08.12.2019 - 06:30

Πίσω στο χρόνο: H μαύρη μαγεία και τα τρία φονικά στη Λεμεσό

Thumbnail
Η τελευταία επιθυμία... πριν το τέλος

Μάρτιος 1990... Η έντονη δυσοσμία και η δυνατή μουσική που προερχόταν από ένα σπίτι στη Λεμεσό, κίνησαν τις υποψίες σε ένα γείτονα, με αποτέλεσμα να καλέσει τις Αρχές.

Αστυνομία και Πυροσβεστική φτάνουν στο σημείο και βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Παντού αίμα... τα παράθυρα σφραγισμένα, η έντονη οσμή του γκαζιού και τέσσερα πτώματα συνέθεταν το φρικιαστικό θέαμα.

Τρεις γυναίκες και ένας ανήλικος κείτονταν νεκροί, με ένα κυνηγετικό όπλο και ηρεμιστικά χάπια δίπλα τους.

Η Αστυνομία μετά από έρευνες κατάφερε να ερμηνεύσει το τι είχε συμβεί. Μια εκ των γυναικών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τους υπόλοιπους τρεις και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή της, αυτό τουλάχιστον το σενάριο ταίριαζε και με το ιατρικό πόρισμα.

Τι προηγήθηκε...

Λίγο καιρό πριν από την τραγωδία, οι 2 γυναίκες είχαν αγοράσει το φονικό όπλο, ενώ στο μεταξύ είχαν επισκεφτεί την εκκλησιά ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, είχαν εμμονή με την μαύρη μαγεία. Συγκεκριμένα πίστευαν ότι μια σκοτεινή δύναμη τους είχε κάνει κακό.

Η τελευταία επιθυμία...

Η Αστυνομία, στο σπίτι του «θανάτου» είχε εντοπίσει ένα σημείωμα που έγραφε ότι θα θέσουν τέρμα στη ζωή τους για γλιτώσουν από την μαύρη μαγεία...ενώ τόνιζαν ότι ήθελαν να πετάξουν τα πτώματα στη θάλασσα.

Home