Ακαταμάχητος: Άμπρα κατάμπρα τζαι τα άλλα εν πελλάρες

Ο Άντρος, ο Αναστασιάδης και τα κοτσινομανίταρα του Χριστοφίδη
Σε μια χώρα όπου όλα τρολάρονται και όλοι το παίζουν...σοβαροί!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Euronews στην Ρωσία αντιπροσωπεία της «Αυτοκρατορίας των Δυνατότερων Μαγισσών», έτσι λέγεται η αδελφότητα,  πραγματοποίησε μια τελετή για να ενδυναμώσει τον Ρώσο πρόεδρο. 

Όπως μας ενημερώνει το ρεπορτάζ στην Ρωσία περίπου 800,000 άνθρωποι επιβιώνουν ως μάγοι, μέντιουμ και χαρτορίχτρες.

Φορώντας μαύρους μανδύες και διαβάζοντας ξόρκια από βιβλία οι «μάγισσες» χρησιμοποίησαν τις δυνάμεις που ισχυρίζονται πως έχουν με βασικό σκοπό να στηρίξουν τον Ρώσο πρόεδρο.

Πάντως δεν έλειψαν και οι… κατάρες εναντίον των εχθρών του Πούτιν. Μια από τις επικλήσεις λέει αυτολεξεί:

«Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!».

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα πιάσουν τα μάγια.

Αν πιάσουν προτείνω στους αξιωματούχους αυτού τους κράτους να ναυλώσουμε 3-4 αεροπλάνα να φέρουμε τις μάγισσες του Πούτιν εδώ στο χρυσοπράσινο φύλλο και να τις κάνουμε περιοδεία σε όλο το νησί. 

Να τις πάρουμε σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες που επικρατεί μπάχαλο, να τις πάρουμε στα νοσοκομεία μας να τα γιάνουν, να τις πάρουμε και στο προεδρικό μπας και βοηθήσουν λίγο να λυθεί το κυπριακό. Αφού δοκιμάσαμε όλες τις μεθόδους τόσα χρόνια, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Κάτι θα ξέρουν οι Ρώσοι περισσότερο από εμάς.

Ελπίζω μόνο να μην χρεώνουν όσα χρεώνει η μάγισσα του Δήμου Λευκωσίας…Θυμάστε. Εκείνη η περίπτωση που είχαμε σχολιάσει πριν λίγες μέρες όπου κάποιος υπάλληλος του Δήμου πλήρωσε 25 χιλιάδες ευρώ για να του λύσουν τα μάγια που έκανε μια συνάδελφος του. Αν χρεώνουν τόσα και οι μάγισσες του Πούτιν άστο καλύτερα, θα συνεχίσουμε με τον πατροπαράδοτο τρόπο, τον χριστιανικό. Αγιασμό, κάπνισμα με φύλλα ελιάς, νηστεία, προσευχή και δέηση στον Θεό. Αμήν. 

Τώρα που το καλοσκέφτομαι τί να τις κάνουμε τις ξενοφερμένες μάγισσες; Η μαγεία της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκεται σε τέτοια επίπεδα που μάλλον εξαγωγή θα έπρεπε να κάναμε.

Για παράδειγμα πάρτε το χθεσινό τραγελαφικό γεγονός όπου ο ΟΚΥΠΥ (Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσειών Υγείας) με παντοδυναμία σπανίου είδους και άκρως κυπριακά ξόρκια - που απ’ότι φαίνεται τα έχουμε γιόρκιν-  πέθανε παντελώς αβάσιμα τον δημοσιογράφο Ονούφριο Σωκράτους. Ούτε καν να τον μπερδέψει με κάποιο άλλο θανόντα με το ίδιο όνομα.

Ονουφριος Σωκράτους

Απλά έτσι εντελώς ξαφνικά τον πέθαναν τον άνθρωπο και εκφράζοντας μάλιστα και τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Αντιλαμβάνεστε ότι ο Ονούφριος μετά που διάβασε την είδηση και σιγουρεύτηκε ότι δεν ήταν νεκρός (μάλλον πρέπει να κατάλαβε ότι είναι ακόμα ανάμεσά μας μετά που είδε πλάνα από την χθεσινή σύνοδο αρχηγών) αναγκάστηκε να προβεί σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να καθησυχάσει τους συγγενείς και φίλους του.

Πέθαναν τον Ονούφριο Σωκράτους

Νομίζω το “ζωή σε λόγου μας” ήταν η λέξη κλειδί για να λυθούν τα μάγια αφού το ευχήθηκε ο  ίδιος ο πεθαμένος στους ζωντανούς, χωρίς να είναι πεθαμένος αλλά πάρα πολύ ζωντανός.

Έχω την εντύπωση ότι αν ζούσαμε σε άλλες εποχές κάποιοι θα το ονόμαζαν και θαύμα και ενδεχομένως να έκαναν και τον Ονούφριο θεότητα.

Τί να σου κάνουμε  Ονούφριε μου και εμείς… αφού σου συνέβηκε το σωστό περιστατικό σε λανθασμένη εποχή.

Η γκάφα ολκής θα έπαιρνε άλλες διαστάσεις αν την ανακοίνωση αυτή την εξέδιδε ο άλλος οργανισμός που ακούμε συνέχεια τον τελευταίο καιρό εξαιτίας ΓΕΣΥ ο ΠΙΣ (ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος)

Σκεφτείτε ο ΠΙΣ να εξέδιδε παρόμοια ανακοίνωση με αυτή του ΟΚΥΠΥ και στο τέλος να του έλεγε  REST IN ΠΙΣ. 

Όπως και να χει ας αφήσουμε την μαύρη μαγεία και ας μεταφερθούμε σε άλλου είδους ξόρκια επίσης κυπριακής παραγωγής, εξαιρετικά δυνατά αλλά καθόλου σπάνια:

Σύμφωνα με καταγγελία στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ένα ακίνητο στον ύψωνα 14.222 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο υπάρχουν 710 τετραγωνικά μέτρα κλειστοί χώροι και, πισίνα υπόγειο κλπ ‘βαφτίστηκε’ τεμάχιο με τερατσιές.

Τώρα ποιος το βάφτισε, ποιος διετέλεσε αυτού του υψηλού επιπέδου μαγεία, ποιοι το είδαν και μαγεύτηκαν και αν υπάρχει τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι μερικά πολύ εύλογα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Πάντως με αυτά που βλέπουν εκεί στην επιτροπή θεσμών, η Χαραλαμπίδου θα ξεκινήσει να πηγαίνει στις συνεδριάσεις με την σκούπα και το ραβδί και κάθε φορά που εγγράφεται τέτοιου ειδους θέμα θα γελά διαβολικά.

Άμπρα κατάμπρα Ειρήνη μου και τα μυαλά στα κάγκελα.

 

16