Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ακαταμάχητος: Το προφορικό έγγραφο Δίπλαρου σπάει ταμεία (Βίντεο)

Ακαταμάχητος: Το προφορικό έγγραφο Δίπλαρου σπάει ταμεία (Βίντεο)

Thumbnail
Σε μια χώρα οπού όλα τρολάρονται και όλοι το παίζουν...σοβαροί!

Γράφει ο Ακαταμάχητος

Και επειδή είναι Κυριακή σήμερα, μέρα χαράς και θετικότητας δεν μπορούσα να μην πω ένα τιτάνιο Μπράβο (από εκείνα που μόνο ο ίδιος ξέρει να δίνει) στο βουλευτή Ευθύμιο Δίπλαρο, ο οποίος, έχει εισαγάγει στην ανθρωπότητα την παγκόσμια πρωτοτυπία του .. προφορικού εγγράφου

Μέχρι τώρα έχουμε γνωρίσει τα audiobooks, με τα οποία μας δίνεται η ευκαιρία να ακούμε βιβλία με μαγνητοφωνημένη ανάγνωση των γραπτών… ε τώρα πλέον έχουμε και τα προφορικά τα οποία έστω και αν δεν καταγράφονται, μόνο και μόνο επειδή θα ειπωθούν από επίσημα χείλη ή με επίσημο τρόπο αυτομάτως θα θεωρούνται γραπτά.

Την προηγούμενη δεκαετία είχαμε Ζουγκεμπεργκ και το facebook , αυτήν έχουμε πάνω το Διπλάριο προφορικό έγγραφο.

Μα αντιλαμβάνεστε τι κοσμοϊστορικές αλλαγές θα επιφέρει το προφορικό έγγραφο;

Δεν νομίζω να υπάρχει τομέας που να μην επηρεάζεται με την εφαρμογή αυτής της επινόησης.

Μόνο κάμετε εικόνα κάποια παραδείγματα:

Στα εργασιακά : Σκεφτείτε να πάτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο με τον μελλοντικό σας εργοδότη και να σας πει "εμείς εδώ χρησιμοποιούμε μόνο προφορικά έγγραφα".

Στα κτηματικά: Να πουλήσετε το χωράφι σας με προφορικό έγγραφο

Και το καλύτερο ;

 Να πάτε στην τράπεζα για δάνειο και να απαιτήσετε να υπογράψετε προφορικό έγγραφο.

Πάντως ότι και να λέμε εμείς, ο βουλευτής Ευθύμιος με την απάντηση του αυτή, έδωσε ένα τέλος σε όλη την παραφιλολογία/ πρακτικολογία που κυριαρχεί στον δημόσιο διάλογο τον τελευταίο καιρό, η οποία κρατά στάσιμη την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. 

Το μόνο  που χρειάζεται τώρα  είναι στην επόμενη συνάντηση Αναστασιάδη- Ακκιντζί να παρευρεθεί ο βουλευτής Ευθύμιος και να εξηγήσει σε όλους για το προφορικό έγγραφο.

Και να δείτε πώς όλα θα ξεδιαλύνουν θκυο ππαλιές.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να κρύψω την ικανοποίησή μου με την εξήγηση του βουλευτή Ευθύμιου, γιατί προχτές που άκουσα για τη χιονοστιβάδα στο Κραν Μοντανά , που παρέσυρε και καταπλάκωσε 10 σκιερ με αποτέλεσμα ένας να χάσει την ζωή του και 3 να νοσηλεύονται κρίσιμα στο νοσοκομείο, ξεκίνησα να κάνω κάποιους περίεργους πολιτικούς συνειρμούς.

Οι χιονοστιβάδες είναι συχνό κι ενίοτε επικίνδυνο φαινόμενο, που συμβαίνει όταν επικρατούν ηπιότερες θερμοκρασίες που προκαλούν τήξη του πάγου.

Η συγκεκριμένη χιονοστιβάδα στο Κραν Μοντανά είχε τραγικά αποτελέσματα.

Τραγικά  αποτελέσματα είχαμε και πέρσι στις διαπραγματεύσεις, χωρίς βέβαια να χαθούν άνθρωποι αλλά να χαθούν σημαντικά έγγραφα πρακτικά και όλη η δική μας συλλογική νοημοσύνη.

Για τσουνάμια μας είχαν πει, στις Χιονοβαστιβάδες καταλήξαμε.

Ευτυχώς που βρέθηκε και ο Ευθύμιος και έδωσε ένα τέλος σε όλα αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα μια για πάντα.

Μπράβο και πάλι Μπράβο Ευθύμιε και με το καλό να βρεθεί λύση στο Κυπριακό και να σαι σίγουρος εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σε προτείνουμε για Νόμπελ Ειρήνης.

Μόνο περίμενε του χρόνου γιατί φέτος έπιασε σειρά ο Αλέξης.  

Home